Kilpailuja,kilpailuja…

Viimeisin kuukausi on ollut melko tiukkaa settiä, kun on tullut kisailujen ohessa myös vedettyä kunnon treenipätkää. Heinäkuun lopun Otepään leirin jälkeen kävin ensin katsastamassa Kalevan kisat katsomon puolella (ja vähä Pirjon edustushommia), sen jälkeen ampumajuoksun SM-kisat Kauhajoella, siitä viikko ja kisattiin Mikkelissä ampumasuunnistuksen MM-kisoissa. Mikkelistä suuntasin suoraan Vuokattiin leirille. Viikko sitten tein kovemman treenin Vimpelin rulla-amppis kisoissa ja nyt sitten ollaan kotimatkalla Kontiolahdelta rulla-ah:n SM-kisoista.

Melko väsynyt nainen ollut tämän viikon, eikä ole oikein mistään tullut mitään. Päätin kuitenkin käydä kisat vetämässä. Hiihto oli tulosten valossa (olotilaan nähden) ihan kohtuullista. Lauantaina kroppa ei toiminu yhtään, mutta sunnuntaina hiihto oli jo mukavampaa. Joo sen verran väsymystä, ettei jaksanu mukavuusalueilta pois…. Ammunnassa väsymys näkyi kuitenkin vielä vahvemmin. Tärinää, kroppa ei jaksanu eikä pää jaksanu. Viikonlopun saldona kulta ja pronssi. Ampumajuoksuista taisi tulla kulta ja hopea ja ampumasuunnistuksista viestikulta.

Ihan hyvältä näyttää kaikki tällä hetkellä, kunhan saa taas kropan palautuneempaan tilaan. Muutamana seuraavana päivänä jalat taitaakin pääasiassa osoittaa kohti kattoa. Ehkä muutamia leffoja kattelen ja syön hyvin! Ja ehkäpä on syytä leipoa jotain huippuhyvää, jotta saa energiavarastoja täyteen!

Lepäilyn jälkeen saakin lähteä tuulettamaan päätä ja ulkoiluttamaan kroppaa Keski-Euroopan maisemiin! Jihaa!