Long time no see

Pieni tovi tosiaan vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Tai tarkemmin ottaen lähes koko kisakausi… Se taitaa kertoa siitä, että talvi on aina aikamoista täpinää, eikä oikein ehdi/jaksa ylimääräisiä tietokonehommia. No nyt on kuitenkin kisakausi paketissa, joten on ainakin pieni hetki aikaa hengähtää. LOMA!

Kausi ei päättynyt ihan suunnitelmien mukaan, sillä jouduin keskeyttämään Rukalla SM-hiihdoissa 30 km kisan. Onneksi kuitenkin samana viikonloppuna sain ripustaa kaulaani SM-mitalin Raahessa ampumahiihdon SM-kisoissa. Jotain häikkää oli energiavarastojen kanssa, sillä jo lauantaina meno oli jokseenkin väsynyttä ja sunnuntaina energiavarastot oli ihan lopussa. Keskeyttäminen ottaa sen verran koville, että siihen on melko korkea kynnys. Yleensä sitä raahautuu väkisin maaliin. Nyt kuitenkin lihaksisto oli niin lopussa ja matka pitkä kovassa maastossa, ettei oikein muuta vaihtoehtoa tuntunut olevan. Ihan optimaalisin tuo kisaohjelmakaan ei ollut, mutta normaalimmalla olotilalla siitä olisi pitänyt selvitä (vaikkakin aikataulut olivat hieman minua vastaan, ah-kisa n. 16.00 Raahessa+verryttelyt, matkustus Rukalle, perillä n.22.00 ja kisa aamulla 9.50, välissä yön lyheneminen tunnilla kellojen siirron takia). Jälkiviisaana olisi pitänyt jäädä toiseksi päiväksi Raaheen kisaamaan, kun kroppa oli tuossa tilassa, mutta turha sitä on jossitella.

Joka tapauksessa Raahesta saatuun SM-mitaliin olen todella tyytyväinen! Suoritus ei ollut hyvä (sakot 2+2), mutta se riitti tällä kertaa. Rukalta jäätiin Luostolle muutamaksi päiväksi lomailemaan ja nauttimaan hyvistä hiihtokeleistä. Kelit tosin oli aika lumisateiset. Kotona onneksi pääsi vielä pääsiäisenä nauttimaan aurinkoisista hiihtokeleistä. Mutta nyt kelit lämpeää sen verran näillä korkeuksilla, että saanee laittaa välillä lenkkarit jalkaan.

Talvelta yhteenvetoa laitan pian…